PRODUK FEATURED

  • Terus-terusan ngluwihi tingkat riset lan pangembangan teknologiTerus-terusan ngluwihi tingkat riset lan pangembangan teknologi

    TINGKAT R&D

    Terus-terusan ngluwihi tingkat riset lan pangembangan teknologi
  • Customized;enten, profesional;desain cerdik;produksi cerdasCustomized;enten, profesional;desain cerdik;produksi cerdas

    Kaluwihan Apex

    Customized;enten, profesional;desain cerdik;produksi cerdas
  • Pabrik penjualan langsung, produk presisi dhuwur, intelijen dhuwur, aman lan awet.Pabrik penjualan langsung, produk presisi dhuwur, intelijen dhuwur, aman lan awet.

    PRODUKSI CERDAS

    Pabrik penjualan langsung, produk presisi dhuwur, intelijen dhuwur, aman lan awet.
  • Kita nggoleki agen penjualan lan mitra ing saindenging jagadKita nggoleki agen penjualan lan mitra ing saindenging jagad

    MITRA KITA

    Kita nggoleki agen penjualan lan mitra ing saindenging jagad

BABAGAN AWAKE DHEWE

Jinan Apex Machinery Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan lengkap sing wis ngabdi kanggo nggawe router CNC, mesin laser kanggo kayu, PVC, akrilik, logam, watu, kulit, bahan pemotong utawa ukiran wiwit taun 2006, lan wiwit nindakake internasional. dagang wiwit taun 2016. Produk uga populer loro ngarep lan luar negeri, pasar utama panutup Eropah, Amérika Lor lan Kidul, Afrika, Asia, akeh Negara lan panggonan.

Kabeh mesin CNC kudu lulus pengawasan ketat sadurunge pangiriman, lan banget darmabakti ngekspor paket standar, kang cocok kanggo segara, online, utawa cara transportasi kurir.Produk kudu ngetrapake sertifikat CE, ISO, FDA yen klien butuh.Pabrik kalebu udakara 3000 meter persegi…

AREA APLIKASI

PAWARTA TERBARU

Apex nyedhiyakake layanan pra-sale on-line lan layanan sawise-sale ing luar negeri;Yen sampeyan pengin sinau cara ngoperasikake mesin, sampeyan bisa teka ing perusahaan kita lan kita bakal mulang sampeyan kanthi gratis;Lan sawise tuku mesin kita, yen perlu repaire, kita bakal nulungi sampeyan on-line utawa dispatch engineers kanggo menehi pasuryan kanggo pasuryan layanan ing saindhenging donya.